5 ani de activitate Vola.ro celebrati prin intrarea pe piata din Ucraina

Agentia online de turism Vola.ro implineste 5 ani de activitate, ocazie cu care pe 19 aprilie 2012 s-a lansat pe piata din Ucraina cu subsidiara sa, Avio.ua, potrivit unui comunicat de presa DC Communication.

Agentia activeaza in Polonia si Romania, Ucraina fiind cea de-a treia tara in care se face prezenta. Noul portal de turism Avio.ua functioneaza pe acelasi tip de platforma tehnologica pe care se bazeaza si Vola.ro sau Fru.pl. Sediul noii subsidiare este la Kiev, insa o parte din activitatea de call-center va fi gestionata din Varsovia.

Infiintata in 2007, cifra de afaceri a companiei a atins un maxim istoric in 2011, de peste 15 milioane de euro. In anul 2011, Vola s-a bucurat de un numar de distinctii, printre care: primul loc pentru cea mai mare crestere a cifrei de afaceri in intervalul 2006-2010 in topul realizat de business Deloitte Technology Fast 50 Central and Eastern Europe - cresterea companiei fiind de peste 6.000%; "Online Agency of the Year" desemnata de Travelport si premiul Chartis pentru "Cele mai mari vanzari de asigurari de calatorie vandute in 2011" acordat de furnizorul de asigurari medicale de calatorie Chartis.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related