Mega Image si Animal Planet desfasoara sambata evenimentul "Marele schimb de carti Comorile Oceanelor"

Mega Image si Animal Planet organizeaza sambata, 28 aprilie, evenimentul "Marele Schimb de Carti Comorile Oceanelor", ce va avea loc in Parcul Unirii, incepand cu ora 9:30, anunta un comunicat de presa al retailerului.

Evenimentul este destinat colectionarilor pasionati de cartile de joc "Comorile Oceanelor" care vor avea ocazia sa faca schimb de carti completandu-si colectiile.

Pe langa schimbul de carti, in cadrul evenimentului va avea loc un concert Alina Sorescu, un numar special de magie, clovni care modeleaza baloane, pictura pe fata si concursuri cu premii.

"Dorim sa fim aproape de clientii nostri, care ne rasplatesc zilnic prin fidelitatea lor. Prin acest proiect am reusit sa fim alaturi de parinti si profesori cu un instrument care ii ajuta sa isi educe copiii intr-un mod distractiv. Ne bucuram ca am reusit sa oferim clientilor nostri proiectul "Comorile Oceanelor" si, impreuna cu partenerii de la Animal Planet, o colectie interactiva, deopotriva joc si mijloc de educatie", spune Raluca Alexandrescu, marketing manager Mega Image.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related