Schimbari in boardul Ursus Breweries: Simon Fearnhead este noul Vice Presedinte Finante, iar Camelia Panait este Director Marketing in cadrul subsidiarei SABMiller din Slovacia

Ursus Breweries anunta numirea lui Simon Fearnhead in functia de Vice Presedinte Finante, IT, Legal & Procurement, iar incepand cu mijlocul lunii aprilie 2012, Camelia Panait a preluat functia de Director Marketing in cadrul Pivovary Topvar Slovacia, anunta un comunicat de presa GMP PR.

Simon Fearnhead se alatura echipei Ursus Breweries dupa ce din ianuarie 2010 a fost Financial Controller in divizia de Procurement a SABMiller in Elvetia. Anterior, departamentul pe care acesta il va conduce a fost condus de Krzysztof Andrzejewski, care din februarie 2012 a preluat functia de Vice Presedinte Vanzari si Distributie in cadrul companiei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related