Petrom organizeaza o noua editie a Scolii lui Andrei

Petrom lanseaza in acest an un nou format al Scolii lui Andrei, in doua editii, in care se pot implica voluntari atat la nivel local (in comunitatile in care Petrom isi desfasoara activitatea operationala), cat si la nivel national, informeaza un comunicat emis de companie.

Anul acesta, Scoala lui Andrei editia mai-iunie este organizata in parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

"Credem cu tarie ca o mare parte din investitia in viitor inseamna investitia in generatiile actuale si in idealurile acestora, in micii voluntari de azi si viitorii lideri de maine. Am  gandit Scoala lui Andrei din acest an pentru a ne apropia si mai mult de visele lor. Am ales desfasurarea in doua editii a unui proiect asteptat cu nerabdare pentru a ne asigura ca ideile copiilor se transforma in realitate si pentru a putea urmari cresterea cu adevarat sustenabila a proiectelor create de ei. Prima editie este dedicata tuturor scolilor din  comunitatile in care Petrom desfasoara activitati, iar in toamna propunem un format interactiv si inovator, organizat la nivel national. Ne bucuram ca Ministerul Educatiei, Tineretului si Sportului a acceptat invitatia noastra de a ne fi partener intr-un program pentru micii cetateni responsabili din Romania", a declarat Mona Nicolici (Manager Relatii Comunitare, Petrom).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related