UniCredit Group si Valeo au fost certificate Top Employers Europe 2012 si pentru activitatea din Romania

Noua branduri internationale au fost certificate Top Employers Europe 2012 de catre Corporate Research Foundation (CRF), institut de cercetare a standardelor de resurse umane si a conditiilor de lucru in companiile europene, iar doua dintre acestea au fost certificate si pentru activitatea din Romania: UniCredit Group si Valeo.

UniCredit Group mai fost certificata Top Employers 2012 in Regatului Unit, Italia, Germania, Polonia, Rusia, Croatia si Turcia, iar Valeo in Germania, Franta, Italia, Polonia, Slovacia, Irlanda, Ungaria si Turcia.

"Certificarea primita de banca este confirmarea a tot ceea ce facem pentru a crea un mediu de lucru deosebit. Colegii nostri au posibilitatea sa se implice in proiecte internationale si nationale, intr-un mediu tanar si dinamic, care le permite sa se afirme si sa promoveze. Acesta recunoastere stabileste totodata un punct de referinta pentru viitor si ne determina sa continuam pe aceeasi linie, sa ramanem orientati catre performanta, in toate ariile de activitate", a spus Alina Dragan (Vicepresedinte Executiv Resurse Umane, UniCredit Tiriac Bank).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Pozitii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related