Novensys lanseaza propria solutie de gestiune a depozitelor

Novensys lanseaza propria solutie de gestiune a depozitelor, care cuprinde software, hardware si servicii de implementare si post-implementare, informeaza un comunicat emis de companie. Solutia este bazata pe arhitectura SOA (Service Oriented Arhitecture), o tehnologie care permite ca procesele de business existente sau viitoare sa fie intragrate cu fluxurile viitoare.

Pentru aceasta solutie au fost folosite tehnologii recente de dezvoltare (Microsoft MS.NET Framewok 4) si o echipa de consultanti si dezvoltatori din Romania si din restul Europei.

Beneficiile acestei solutii sunt: automatizarea proceselor specifice unui depozit (receptie, asezare, reaprovizionare, picking, incarcare, inventar, transferuri, realizare pachete promo), eliminarea erorilor umane si eficientizarea fluxului produselor prin folosirea tehnologiei de tip RFID si cea a codurilor de bare si reducerea timpului acordat monitorizarii si controlului angajatilor prin urmarirea si inregistrarea fiecarei scanari din depozit la nivel de utilizator, ora, locatie si tipul activitatii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related