Dan Santimbreanu (Siemens Romania) despre proiectele Siemens, de la inventia dinamului la dezvoltarea sustenabila

Dan Santimbreanu (Siemens Romania) despre proiectele Siemens, de la inventia dinamului la dezvoltarea sustenabila

Cu o istorie de peste 160 ani, Siemens este o companie axata pe cercetare care este responsabila de multe din inovatiile care au dus la progresul tehnologic de astazi. Despre toate acestea, precum si despre strategia de comunicare Siemens in Romania, cercetarea care a stat la baza campaniilor de succes ale companiei, premiile castigate, noua structura organizationala si planuri pentru anul in curs, ne-a vorbit Dan Santimbreanu (Head of Corporate Communications, Siemens Romania).

Despre Siemens la nivel global, Dan spune ca "este compania care are cel mai bogat portofoliu de produse si solutii pentru domeniul ingineriei. Exista putine companii la nivel mondial care sa se adreseze atator domenii de activitate si care sa ocupe pozitii fruntase in aceste domenii in pietele in care activeaza. Din aproximativ 400.000 de angajati la nivel mondial, Siemens angajeaza peste 28.000 in domeniile de Reasearch & Development, care se concretizeaza in peste 1.000 de parteneriate semnate anual. In anul fiscal precedent, Siemens a investit aproximativ 4 miliarde EUR in cercetare".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

WOPA

Suntem independenti.Nu vorbim tot timpul frumos, dar vorbim liber. Suntem locali.Poate nu avem director de creatie „din occident”, dar avem unul nascut in Colentina, care face publicitate de 16 ani,... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related