Grupul de comunicare Hello sarbatoreste 2 ani de la infiintare

Agentia de comunicare full-service Hello, alcatuit din diviziile Hello Communication si Hello Consumer Interaction, aniverseaza 2 ani de la infiintarea pe piata locala de catre Marilena Istratescu, Andreea Celescu si Cristina Diaconescu, potrivit unui comunicat de presa trimis de catre Conan Public Affairs.

Cu o cifra de afaceri de 755.000 de euro in 2011, grupul a desfasurat pana acum proiecte pentru clienti precum Dr. Oetker, Nestle, Strauss, Heidi Chocolate, Alexandrion Group, GlaxoSmithKline, Beiersdorf, Piraeus Bank sau E.ON Energie Romania (in parteneriat cu Grapefruit).

"Experienta noastra de peste 10 ani in comunicare si know-how-ul acumulat ne-au facut sa credem in reusita acestui business. Deschiderea agentiei pe cont propriu a reprezentat pentru noi o miscare fireasca, trecerea de la antreprenorul pasiv - cel care a dezvoltat imaginea clientilor si a consolidat echipe sub umbrela altor agentii - la antreprenorul de facto", a spus Marilena Istratescu, Managing Partner Hello Group.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Sectiune



Branded


Related