Praktiker introduce carduri de fidelitate pentru cumparaturi

Praktiker Romania a introdus cardul de fidelitate Blue sau Gold, oferind reduceri de 5%, respectiv 10% din valoarea produselor achizitionate, reduceri de pana la 100% la serviciile Praktiker si promotii dedicate, informeaza un comunicat de presa Golin Harris.

Toti cei care doresc sa beneficieze de avantajele cardului pot solicita emiterea lui gratuita si instanta prin completarea unui formular de aplicare si depunerea lui la Biroul de Informatii din cadrul magazinelor Praktiker.

Pentru inregistrarea tuturor cumparaturilor efectuate in magazinele Praktiker, clientul trebuie sa prezinte cardul de fidelitate la casa de marcat. In functie de valoarea achizitiilor, cardul le acorda consumatorilor statutul de client fidel Blue sau client fidel Gold, cu beneficii si reduceri specifice.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related