Praktiker ofera vouchere de cumparaturi vizitatorilor Recicloniada care recicleaza unelte electrice sau becuri

Praktiker Romania va participa maine la Recicloniada, un maraton al reciclarii organizat de Apa Nova Bucuresti in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti, informeaza un comunicat emis de companie. Evenimentul se va desfasura in Centrul Vechi, incepand cu ora 12:00.

Cu aceasta ocazie Praktiker deruleaza si o campanie promotionala in cadrul careia, vizitatorii care recicleaza unelte electrice vechi si becuri primesc un voucher de cumparaturi Praktiker in valoare de 30 Ron, respectiv 10 RON.

"Una dintre valorile de baza ale companiei Praktiker este grija pentru mediul inconjurator, iar aceasta s-a materializat, de-a lungul timpului, in mai multe campanii si activitati derulate in magazinele noastre, cu sprijinul unor parteneri specializati, precum Rorec si Recolamp. Mai mult decat atat, in magazinele Praktiker exista 'colturi verzi', unde sunt colectate echipamentele electronice vechi si prin care ne incurajam clientii sa recicleze", a declarat Mirela Ochiana (Marketing Manager, Praktiker Romania).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related