Carmen Georgescu va coordona activitatea de marketing a 12 tari in care activeaza Electrolux

Carmen Georgescu a fost desemnata Marketing Manager East Europe South Cluster in cadrul Electrolux, datorita expertizei sale in domeniu, precum si rezultatelor obtinute din functia de Marketing and Communication Manager in cadrul Electrolux Romania, pozitie pe care a ocupat-o incepand cu anul 1996, informeaza un comunicat emis de GolinHarris. De pe noua pozitie Carmen Georgescu va coordona activitatea de marketing a 12 tari aflate in subordine: Romania,Albania, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Grecia, Macedonia, Muntenegru, Republica Moldova, Serbia, Slovenia si Ungaria.

Unificarea strategiei regionale de marketing a companiei Electrolux va avea beneficii directe si asupra dezvoltarii business-ului Electrolux din Romania. Astfel, se ia in calcul posibilitatea de a crea un hub regional, generator de idei si strategii care pot fi ulterior adaptate si aplicate in functie de specificul fiecarei tari in parte.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related