Vodafone deschide in AFI Palace Cotroceni magazinul Vodafone Experience Store, destinat testarii produselor si serviciilor

Vodafone deschide in AFI Palace Cotroceni magazinul Vodafone Experience Store, informeaza un comunicat de presa emis de companie. Noul magazine le pune la dispozitie clientilor posibilitatea de a testa cele mai performante smartphone-uri si tablete, internet mobil la viteze de pana la 43.2 Mbps, dar si produsele si serviciile din portofoliul Vodafone.

Vodafone Experience Store se intinde pe un spatiu deschis de 500 mp si este situat la etajul 1, in proximitatea patinoarului.

De asemenea, in perioada 26 - 29 iulie, clientii Vodafone Experience Store care vor achizitiona un abonament incepand cu Mega 11 + optiunea de internet pe mobil 1 GB vor beneficia de un discount de 100 Euro (TVA inclus) pentru smartphone-uri performante, precum si beneficii duble pe o perioada de 6 luni, pentru pachetele Smartphone incepand cu Mega 11 + 1 GB trafic internet. Totodata, clientii care vor achizitiona anumite produse din magazin vor primi cadouri precum casti Bluetooth sau stick-uri de memorie 4 GB.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related