Olympus Dairy Industry a creat o aplicatie prin care reprezentantii Romaniei la Jocurile Paralimpice de la Londra vor putea fi incurajati

Olympus Dairy Industry a creat o aplicatie speciala prin intermediul careia  Naomi si Samuel Ciorap, reprezentantii Romaniei la Jocurile Paralimpice de la Londra, proba de inot, vor putea asculta mesajele de sustinere transmise de catre romani, informeaza un comunicat de presa emis de Oxygen PR.

Aplicatia, lansata de catre Olympus Dairy Industry, este gazduita pe pagina oficiala de Facebook a companiei, unde romanii pot sa transmita urari catre cei doi frati, ambii cu deficiente de vedere. Mesajele vor fi transmise in format audio pentru ca cei doi copii sa le poata auzi.

Lansarea aplicatiei face parte din campania "Hai Romania! Impreuna putem invinge!" lansata recent de catre Olympus. La baza acestei campanii se afla o actiune de colectare de fonduri pentru achizitionarea de echipament, asigurarea accesului la antrenamente si a prezentei echipei la Jocurile Paralimpice de la Londra, care se desfasoara in perioada 29 august – 9 septembrie. Astfel, pentru fiecare sticla de lapte OLY vanduta, Olympus va dona cate 10 bani echipei paralimpice de inot.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related