Promotions 360 a ajuns la cea de-a doua editie

Cea de-a doua editie a evenimentului local dedicat promotiilor, Promotions 360, se va desfasura pe 11-12 octombrie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Conferinta va oferi informatii despre cele mai noi tactici si aplicatii din domeniu si studii de caz reprezentative pentru a intelege eficienta si rezultatele promotiilor, dar si modul in care pot fi implementate in avantajul produsului si companiei.

Evenimentul, organizat de Evensys, va reuni specialisti care vor dezbate noi tendinte in domeniu si strategii pentru integrarea cu succes a promotiilor in planul de marketing. In afara de interactiunea cu expertiza locala, participantii vor putea aborda tema strategiilor promotionale cu dr. Ana Cruz (Strategic Brand Management Module Leader, Exec MBA Programme, University of Sheffield).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Syscom Digital

Înființată în 2009, Syscom Digital este o agenție de marketing interactiv, care derulează proiecte complexe de consumer interaction și customer experience, integrând in conceptele creative... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related