1,2 milioane EUR este suma alocata de Petrom pentru dotarea I.G.S.U. cu echipamente speciale de interventie

1,2 milioane EUR este suma alocata de Petrom pentru dotarea I.G.S.U. cu echipamente speciale de interventie

Petrom a alocat 1,2 milioane EUR pentru dotarea logistica si tehnica a Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta (I.G.S.U.) cu echipamente speciale de interventie, informeaza un comunicat emis de companie.

Astfel, pe 30 septembrie, in cadrul unui eveniment organizat la Petrom City a avut loc predarea oficiala a echipamentelor constand in: 5 autospeciale de interventie senilate HDI, 10 corturi gonflabile, 2 bucatarii mobile, 400 de seturi echipament de protectie pompieri, echipamente pentru descarcerare in caz de cutremur si echipament de deszapezire de tip freza pentru drezina CFR.

"Incepand cu 2007, am alocat aproape 3 milioane de euro pentru sustinerea partenerilor nostri in gestionarea situatiilor de urgenta: extinderea retelei de telemedicina de urgenta la nivel national, programe de educatie pentru preventia situatiilor de urgenta, reabilitarea caselor distruse in urma inundatiilor. Anul acesta am contribuit semnificativ la consolidarea capacitatii nationale de gestionare a situatiilor de urgenta cu echipamente care suplinesc nevoi indispensabile in salvarea de vieti. Reconfirmam, astfel, angajamentul nostru fata de Romania, fata de comunitatile in care ne desfasuram activitatea, fata de partenerii nostri", a declarat Mariana Gheorghe (CEO, Petrom).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related