31,5 miliarde EUR este cifra de vanzari estimata de Bosch pentru sectorul Tehnologiei Auto

Bosch si-a prezentat strategia in domeniul auto la Salonul auto IAA dedicat autovehiculelor comerciale, informeaza un comunicat emis de GMP PR.

Astfel, compania se asteapta ca in cursul anului 2012 vanzarile sectorului de Tehnologie Auto sa creasca cu aproximativ 4%. In acelasi timp, numarul angajatilor in acest sector a ramas stabil si, la sfarsitul anului 2012, compania spune ca va ramane in continuare putin sub 176.000 angajati.

Tot pentru anul in curs Bosch estimeaza o cifra de vanzari de 31,5 miliarde EUR in sectorul Tehnologiei Auto. Scaderea pietelor din America de Sud, Europa si China este compensata de cresterea continua a cererii din America de Nord, care pana acum era foarte slaba. La nivel global, Bosch anticipeaza o usoara scadere a productiei de camioane in acest an. Cu toate acestea, cifra de vanzari in domeniul autovehiculelor comerciale ramane stabila. Pe un autovehicul pot fi montate sisteme Bosch in valoare de peste 1.500 EUR. Acest lucru inseamna ca sectorul Tehnologiei Auto din cadrul Bosch castiga 1 EUR din patru din producerea de componente si sisteme destinate autovehiculelor comerciale.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related