Praktiker Romania: Trainingurile, printre cele mai eficiente modalitati de retentie a angajatilor pe termen lung

Conform constatarilor Praktiker Romania, trainingurile sunt printre cele mai eficiente modalitati de retentie a angajatilor pe termen lung, acestia valorificand mai mult stabilitatea si siguranta locului de munca, dar si stimulentele non-financiare, ca urmare a crizei financiare, informeaza un comunicat emis de GolinHarris. Astfel, la nivelul companiei germane de DIY, coeficientul anual de retentie este de 80% in randul personalului de nivel mediu si 93% la nivel de management.

Praktiker Romania ofera personalului pregatirea necesara in zona de retail si traininguri de specialitate, stabilite in urma discutiilor avute de reprezentanti ai departamentului de Resurse Umane cu angajatii, dar si in urma rezultatele primite de la centrele de evaluare a competentelor organizate intern.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related