Wallet Buzz lanseaza o aplicatie pentru smartphone-uri care permite utilizatorului sa vizualizeze ofertele comerciantilor aflati in jurul lui

Wallet Buzz a lansat o platforma de mobile marketing si o aplicatie gratuita pentru smartphone-uri ce foloseste geolocatia, informeaza un comunicat emis de ontheroof.

Aplicatia permite comerciantilor sa-si promoveze produsele si serviciile, iar utilizatorul va putea vizualiza o serie de oferte ale comerciantilor aflati in vecinatatea locului in care se afla. In acelasi timp, utilizatorul poate beneficia si de un voucher care va fi generat automat de aplicatie.

Despre comerciantii inscrisi deja in aplicatie reprezentantii agentiei de PR au declarat pentru SMARK: "In momentul de fata, in platforma Wallet Buzz sunt inscrisi aproximativ 10 comercianti, in fiecare zi adaugandu-se oferte noi si locatii noi. Dintre cei mai importanti amintim MedLife si Pintexim. In perioada imediat urmatoare, in aplicatie va intra un mare retailer de imbracaminte si un lant mare de fast-food".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


ontheroof

Suntem o agentie independenta, infiintata in 2011 de doi juniori (pe atunci), inspirati de magia festivalului Cannes Lions. Am functionat o perioada ca agentie in cloud, cu multi creativi, specialisti din agentii... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related