Sase companii romanesti incluse in clasamentul Deloitte CE Technology FAST 50 2012

Deloitte prezinta clasamentul din acest an Deloitte Central Europe Technology FAST 50 in care au fost incluse 6 firme romanesti, dintre care una clasata chiar pe prima pozitie, informeaza un comunicat emis de Deloitte Romania.

Astfel, pentru al doilea an consecutiv, Vola.ro s-a clasat pe prima pozitie a topului, cu o rata de crestere a veniturilor de 17.323%, calculata ca medie pe ultimii cinci ani. In 2010 cifra de afaceri a Vola.ro depasea 5,38 milioane EUR, iar la finalul lui 2011 cifra era deja de 15,5 milioane EUR.

Deloitte Central Europe Technology FAST 50 include cele mai dinamice companii de tehnologie din regiune, in baza ratei de crestere a veniturilor din ultimii cinci ani (2007-2011). Companiile trebuie sa detina proprietate intelectuala care contribuie semnificativ la veniturile operationale sau sa dedice o parte substantiala din venituri pentru cercetare si dezvoltare de tehnologie, trebuie sa fi raportat venituri anuale de cel putin 50.000 EUR pe an in ultimii cinci ani, sa aiba sediul in Europa Centrala, sa fie controlate de antreprenori locali si sa activeze pe piata de cel putin cinci ani.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related