Fundatia Vodafone Romania investeste 475.000 de euro in "Mobile for Good", program care foloseste tehnologiile mobile pentru a imbunatati vietile oamenilor

De astazi, "Mobile for Good", program initiat de Vodafone Group Foundation in mai multe tari, s-a lansat si in Romania. Investitia de 475.000 de euro include 3 proiecte pilot care se vor desfasura pe perioada unui an si vor ajuta persoane bolnave de diabet, batrani care au nevoie de ingrijire la domiciliu si sportivi cu dizabilitati intelectuale, informeaza comunicatul Fundatiei Vodafone Romania.

"Odata cu lansarea programului Mobile for Good, Fundatia Vodafone vine in sprijinul a 3 comunitati de beneficiari, folosindu-se de puterea comunicatiilor mobile pentru a le imbunatati viata. Tehnologia ne poate ajuta sa ne monitorizam starea de sanatate, oriunde si oricand. Astfel, prin cele 3 proiecte pilot, 750 de beneficiari vor folosi echipamente si servicii de comunicatii dedicate si vor avea acces gratuit la aplicatii pe telefonul mobil, pentru monitorizarea sanatatii", spune Florina Tanase (Senior Director Regulatory, Legal and Corporate Affairs, Vodafone).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related