Vodafone lanseaza pentru abonati campania de Craciun care vine cu abonamente noi si preturi speciale la telefoane si tablete

Vodafone introduce cu ocazia sarbotarilor de iarna 3 abonamente noi, care includ exclusiv minute si SMS-uri in retelele nationale fixe si mobile, dar si trafic de date, informeaza un comunicat emis de companie. Astfel, operatorul lanseaza abonamentele Mega National 7, 10 si 15, in valoare de 7, 10 si respectiv 15 EUR. Pachetele contin de la 250 la 700 minute in retelele nationale fixe si mobile, intre 250 si 700 SMS-uri nationale si de la 75 la 200 MB trafic inclus. Portofoliul curent de abonamente Mega va ramane in continuare disponibil pentru utilizatorii Vodafone.

In plus, de astazi, utilizatorii noi ai serviciilor de internet pe tableta, laptop si PC beneficiaza de trafic nelimitat noaptea, intre orele 23.00 si 06.00, la viteza maxima, pentru abonamentele Internet Nelimitat Plus, Extra si Profesional. Mai mult, abonatii primesc viteza dubla dupa expirarea traficului inclus, de la 128kbps pana la 256kbps, pentru abonamentele Internet Nelimitat Extra si Profesional.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related