Cele mai cool branduri din Romania

Forbes Romania a realizat topul "Cool Brands", desemnand cele mai cool 100 de branduri din tara, informeaza un comunicat emis de RANEvents PR Agency. Topul este rezultatul selectiei si exprimatii optiunilor a 66 de formatori de opinie (influencers) sau trendsetteri romani dintr-o lista de peste 300 de marci intocmita de redactia Forbes. Pentru ca factorul "cool" este subiectiv, trendsetterii au pornit de la urmatoarele criterii: inovatie, stil, originalitate, autenticitate, dezirabilitate si unicitate.

"In urma cu un an si jumatate, incercam intr-un cover-story sa identificam motivele pentru care 'Romania a devenit cool'. Acum, incercam sa vedem care sunt brandurile care au reusit sa isi vanda cel mai bine povestea catre publicul cel mai dorit de oamenii de marketing, tinerii cool", declara Ionut Bonoiu (redactor sef, Forbes Romania).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


RAN Communication

RAN Communication este o agentie on the go. Atunci si acolo unde clientul are nevoie, aproape 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. RAN Communication inseamna o cultura dinamica si pozitiva, avand o... vezi detalii »

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related