Primul smartphone cu procesor Intel din Romania, lansat de Cosmote

Cosmote Romania isi dezvolta portofoliul cu un nou produs: ZTE Grand X In, primul smartphone cu procesor Intel disponibil comercial in tara. Cu lansarea noului terminal, Cosmote a vrut sa raspunda tendintei actuale prin care persoanele prefera alegerea unui smartphone in locul unui telefon mobil obisnuit, anunta un comunicat al companiei.

Gadget-ul va fi disponibil exclusiv in magazinele COSMOTE si Germanos, la 149 lei (TVA inclus) cu abonamentul COSMOTE Smart XL, dar si fara conectare la pretul de 999 lei (TVA inlcus).

"Oferim constant clientilor nostri tehnologie si terminale de ultima ora, acoperind toate nevoile de comunicare si preferinte in materie de design. Smarthphone-urile castiga teren in Romania, iar tot mai multi dintre clienti aleg sa achizitioneze un astfel de produs, atat pentru divertisment, cat si afaceri. ZTE Grand X In este disponibil in cadrul unor oferte foarte avantajoase, exclusiv in reteaua noastra de magazine", a declarat Alexandru Munteanu (Sales Operations Senior Manager, Cosmote Romania)

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related