Povestea Ioanei Hreninciuc (Marketing Manager Hostway), absolventa de Filosofie care lucreaza in web hosting

Povestea Ioanei Hreninciuc (Marketing Manager Hostway), absolventa de Filosofie care lucreaza in web hosting

Dupa ce si-a terminat ora de yoga de sambata dimineata, Ioana Hreninciuc a venit la intalnirea pe care o stabilisem impreuna, intr-o cafenea din Centrul Vechi. Mi-a spus cum a inceput sa lucreze in publicitate la 16 ani, atunci cand a terminat de scris si prima carte. Fara sa simt vreo urma de infatuare in vocea ei, naturala si modesta, a povestit ca la 19 ani o idee de-ale ei a adus agentiei pentru care lucra un client de 200.000 de euro, cum la 20 de ani a angajat si a avut in subordine aproape 15 oameni intr-un start-up, cum a fost project managerul agentiei pentru lansarea L’Oreal Men Expert in Romania, iar ca acum, la 25 de ani, se pregateste sa lanseze un produs in UK, pentru Hostway.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 18 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related