Lansarea Team Management Systems in Romania

Vineri, pe 29 martie, incepand cu ora 9.00, la Grand Hotel Continental va avea loc lansarea in Romania de catre RoCoach, prima companie din Romania care furnizeaza servicii premium si exclusive de coaching, a profilului Team Management Systems.

In cadrul evenimentului vor fi invitati Alexandru Badescu (General Manager, ENERIA), George Costache (CEO, Siemens Romania) si Mihai Stanescu (Managing Partner, RoCoach). Evenimentul se adreseaza managerilor HR, coordonatorilor de echipe si antreprenorilor, cei prezenti avand ocazia de a se familiariza cu Profilul Team Management Systems.

Abordarea Team Management Systems este recunoscuta ca fiind un sistem integrat de munca, bazat pe cercetari indelungate si instrumente de feedback relevante. Profilul se concentreaza pe identificarea si intelegerea capacitatilor si abilitatilor unui individ in relatia acestuia cu munca. Astfel, Team Management Systems ofera organizatiei evaluari ale indivizilor, pentru a le permite acestora dezvoltarea performantei la locul de munca.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related