ING Asigurari de Viata isi mentine pozitia de lider in 2012 si obtine cu 6% mai multe asigurari incheiate

ING Asigurari de Viata isi mentine pozitia de lider in 2012 si obtine cu 6% mai multe asigurari incheiate

Carmen Soare (Director Marketing, ING Asigurari de Viata) spune ca anul 2012 a fost unul dificil, de stagnare, pentru sectorul asigurarilor de viata din Romania. Cresteri s-au inregistrat la nivelul primelor brute subscrise in piata, care au avut o valoare totala de aproape 1,8 miliarde de lei, cu 3,75% mai mult fata de 2011, conform datelor Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor. Cat priveste rezultatele ING Asigurari de Viata, valoarea primelelor brute subscrise s-a ridicat la 544,5 milioane de lei. Asa cum isi propusese, ING si-a mentinut pozitia de lider in sector si a obtinut o cota de piata de 30%.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related