Intesa Sanpaolo Bank sustine campania "Romani pentru o lume"

Intesa Sanpaolo Bank este sponsor al campaniei "Romani pentru o lume" ce promoveaza mari personalitati romanesti si incurajeaza tanara generatie sa-si urmeze visul, informeaza un comunicat emis de companie.

Campanie este initiata de Fundatia Sergiu Celibidache si cuprinde 3 etape. In prima etapa, derulata pana in luna martie a acestui an, au fost promovate valorile Romaniei care si-au pus amprenta asupra culturii mondiale, precum Mircea Eliade, Emil Cioran, George Enescu, Nicolae Grigorescu, Edward G. Robinson, Jean Negulesco si Sergiu Celibidache.

In cea de-a doua etapa, care se va derula pana in luna iunie, vor fi sustinute valorile contemporane: Marcel Iures, Alex Rotasu, Alexandra Nechita, Dorotheea Petre, Vladimir Cosma, Alexandru Tomescu, Ada Condeescu.

In luna iunie va incepe si ultima faza a campaniei, care se va concentra pe tinerele talente. Pe site-ul si pe pagina de Facebook "Romani pentru o lume" va fi derulat un concurs in cadrul caruia oameni din diferite domenii ale culturii isi pot inscrie creatiile. In urma unui vot de specialitate si prin votul sponsorilor, cei selectati vor merge in finala, unde vor fi jurizati de catre un juriu de specialitate si de catre public. Castigatorii vor primi burse in Romania si in strainatate.

Campania este sustinuta in mediul online, pe site-ul si pe pagina de Facebook "Romani pentru o lume" care a generat deja o comunitate de 14.000 de fani.Subiecte

Sectiune

DictionarRelated