Fundatia eMAG sustine olimpicii romani

Fundatia eMAG s-a implicat anul acesta in organizarea Olimpiadelor Nationale de Matematica, Fizica si Informatica, precum si in premierea elevilor care au obtinut medalii si mentiuni la aceste concursuri, informeaza un comunicat emis de companie.

Fundatia eMAG a fost lansata anul trecut, odata cu programul "Hai la Olimpiada!", care a premiat olimpicii internationali la aceste trei materii. Anul trecut, Fundatia eMAG a fost implicata incepand cu nivelul Olimpiadelor Nationale, atat in organizare, cat si in premierea olimpicilor.

Intrebata care este suma la care se ridica investitia in organizarea Olimpiadelor Nationale, Sabrina Raileanu (Communication Manager, eMAG) a raspuns pentru SMARK: "[…] Suma investita in organizarea Olimpiadelor Nationale la cele trei materii si in premierea olimpicilor se ridica la 25.000 de euro, insa investitiile nu se vor opri aici, fiindca implicarea noastra abia incepe. In perioada urmatoare, in cadrul acestui program, vom sponsoriza taberele de pregatire ale celor trei loturi olimpice, deplasarea lor la Olimpiadele Internationale si ii vom recompensa pentru rezultate la intoarcerea in tara”.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related