Balul Albastru 2013 a adunat peste 100.000 RON pentru copiii si tinerii cu autism

Balul Albastru 2013 a adunat peste 100.000 RON pentru copiii si tinerii cu autism

Cea de-a doua editie a Balului Albastru a strans fonduri in valoare totala de aproximativ 100.000 RON, suma folosita pentru imbunatatirea procesului de integrare sociala a copiilor si tinerilor cu autism si sustinerea Centrului Multidisciplinar de Interventie al Asociatiei Invingem Autismul. Peste 150 de invitati – vedete, reprezentanti ai companiilor, organizatii si donatori individuali – au participat joi, 18 aprilie, la evenimentul organizat de Asociatia Invingem Autismul, informeaza un comunicat Graffiti Public Relations.

In cadrul Balului Albastru 2013, sustinut la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, a avut loc si o licitatie, in urma careia au fost stransi 30.000 RON.  Printre cei care au donat obiecte de valoare pentru sustinerea cauzei autismului se afla: Casa Regala, Primul Ministru al Marii Britanii, Andreea Marin (tablou realizat de artistul Codrin Mircea), Catalin Botezatu, Manuela Harabor si scoala de tango argentinian TangoTangent, agentia de turism Edelweiss Travel si Austrian Airlines, Rafael and Sons, Chris Simion, Sole Restaurant, Vali Porcisteanu Driving School.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related