Promotia Johnnie Walker "Join the Pact" ofera castigatorilor o cursa alaturi de Mika Häkkinen

In perioada 1 – 30 mai 2013, se desfasoara campania promotionala Johnnie Walker in urma careia 6 consumatori vor beneficia de o cursa la bordul masinii Join the Pact Caparo T1, alaturi de dublul campion mondial de Formula 1, Mika Hakkinen. Promotia face parte din campania locala Johnnie Walker "Join the Pact", care sustine consumul responsabil de alcool, informeaza un comunicat Oxygen PR.

Pentru a se inscrie in concurs, consumatorii trebuie sa trimita prin SMS codul unic de pe sticlele de Johnnie Walker incluse in promotie. Cei 6 castigatori vor fi alesi prin tragere la sorti pe 31 mai 2013, iar cursa la care vor participa alaturi de Mika Hakkinen, ambasadorul global Johnnie Walker pentru promovarea consumului responsabil de alcool, va avea loc in cadrul unui eveniment organizat in 5 iunie. Masina Join The Pact Caparo T1 atinge 100 km/h in 5 secunde si depaseste 1000 CP/tona.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related