Top 10 site-uri de e-commerce, manageri si antreprenori din IT&C si mediul online, bloggeri, jurnalisti sau influentatori din Romania

Impreuna cu TreeWorks, Refresh.ro a lansat o serie de topuri pilot pentru a-i semnala pe cei mai vizibili manageri si antreprenori din IT&C-ul si online-ul romanesc, pe cei mai vizibil bloggeri, jurnalisti si influentatori din acest mediu, dar si pe cele mai vizibile site-uri de e-commerce din presa online, blogguri sau forumuri si retele sociale, informeaza Refresh.ro.

Aflam astfel ca, in luna aprilie, topul antreprenorilor si managerilor a fost dominat de Radu Georgescu (Serial Entrepreneur and Venture Capitalist), urmat de Cristi China Birta (Antreprenor @ Blogal Initiative si blogger) si Cristian Manafu (Partner, Evensys & blogger). Ei sunt urmati de Dragos Stanca, Orlando Nicoara, Ionut Oprea, Costin Cocioaba, Gusti Roman, Radu Ionescu si Dorin Boerescu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related