Bricostore ajuta 29 de copii orfani de la Centrul de Servicii Sociale Giurgiu

Bricostore, alaturi de Asociatia SOS Vietile Copiilor si SSG Security, ajuta cu ocaziei Zilei Copilului Centrul de Servicii Sociale Giurgiu care adaposteste 29 copii orfani, informeaza un comunicat emis de Oxygen PR.

In urma unei donatii de materiale de constructii si mobilier in valoare de 50.000 lei, pe 30 mai, reprezentanti din top managementul Bricostore vor amenaja un loc de joaca cu nisip pentru copii, vor pava aleea principala, vor remobila bucataria centrului si vor aduce imbunatatiri salilor de baie.

Totodata, compania de securitate SSG Security, care pune la dispozitie transportul materialelor din Bucuresti catre Giurgiu, va oferi dulciuri si biscuiti in valoare de peste 10.000 RON copiilor din centru. „Suntem incantati ca avem ocazia de a aduce un zambet celor mici. Speram ca prin actiunea intreprinsa in colaborare cu Asociatia SOS Vietile Copiilor, sa le oferim acestora un minimum de confort si macar un pic de bucurie”, a declarat Andreea Gheorghe (Director Marketing, Bricostore Romania).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related