25 de vinuri Cramele Halewood, premiate in luna mai

25 de vinuri Cramele Halewood, premiate in luna mai

In luna mai 2013, Cramele Halewood au obtinut 25 de distinctii in cadrul unora dintre cele mai importante concursuri internationale dedicate vinului, informeaza un comunicat Wannado Communication.

La campionatul Mondial de Bruxelles, vinul Byzantium Rosso di Valachia 2011 a castigat medalia de argint. Competitia a fost jurizata de 300 de specialisti din 40 de tari. Acelasi vin a  primit distinctia Commended  la Decanter World Wine Awards si International Wine Challange.

In cadrul competitiei International Wine Contest, organizata la Bucuresti, Prahova Valley Special Reserve - Tamaioasa Romaneasca 2012 a fost medaliata cu aur. Vinurile Rhea Viognier 2011, Theia Chardonnay 2011, Private Reserve Feteasca Neagra si Prahova Valley Reserve Merlot 2011 au primit medalii de argint. Castigatoare ale medaliilor de argint au fost si vinurile spumante produse prin metoda traditionala la Pivnitele Rhein & Cie Azuga 1892: Rhein Extra Brut Rose, Rhein Extra Sec , Prahova Valley Brut si Prahova Valley demisec. La acelasi concurs, inca 6 vinuri Cramele Halewood au obtinut punctaje pentru medalie de argint.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related