[UPDATE] Concurs KFC pentru un pranz cu Razvan, Dani sau Connect-R

[UPDATE] Concurs KFC pentru un pranz cu Razvan, Dani sau Connect-R

[UPDATE] Au fost premiati castigatorii concursului "So good VIP@KFC". Mihaela Lazar (18 ani) a luat masa cu Dani, Sergiu Stan (20 ani) a luat pranzul cu Razvan, iar Maria Anghelescu (21 ani) a stat la masa cu Connect-R. Evenimentul a avut loc in restaurantul KFC Dorobanti, anunta un comunicat GolinHarris.

Intre 6 si 10 iunie 2013, KFC Romania desfasoara un concurs in urma caruia castigatorii pot lua pranzul cu Razvan, Dani sau Connect-R. Inscrierea se face prin aplicatia de Facebook "So good VIP@KFC". Printr-un vot, utilizatorii nominalizeaza VIP-ul preferat si astfel sunt inscrisi in concurs. Cei trei castigatori sunt desemnati prin tragere la sorti, la finalul competitiei, cele trei pranzuri cu vedetele urmand sa aiba loc intr-un restaurant KFC, informeaza un comunicat GolinHarris.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related