PPD devine distribuitor oficial al Grupului Campari in Romania

PPD devine distribuitor oficial al Grupului Campari in Romania

PPD Romania a devenit distribuitorul oficial al Grupului Campari in Romania, adaugandu-si astfel in portofoliul de produse distribuite branduri precum Aperol, Campari, Cinzano, SKYY Vodka si Wild Turkey, informeaza un comunicat emis de Oxygen PR.

"Prin incheierea parteneriatului cu Grupul Campari, unul dintre jucatorii de top la nivel mondial din industria bauturilor alcoolice premium, ne bucuram sa ne extindem portofoliul cu marci care sunt deja foarte apreciate de consumatorii romani. Portofoliul impresionant al Grupului Campari, impreuna cu expertiza puternica a PPD Romania pe piata locala, precum si prezenta extinsa in on si off trade, sunt atuurile principale care ne vor da oportunitatea de a exploata la maxim potentialul brandurilor care au primit numeroase distinctii la nivel international si deja indragite de romani. Acest parteneriat este un pas strategic in dezvoltarea prezentei noastre in Romania", a declarat Nikos Xystouris (Director General, PPD Romania).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related