22.000 de carti donate in cadrul campaniei DIM SOFT "Ai parte de carte"

22.000 de carti donate in cadrul campaniei DIM SOFT "Ai parte de carte"

Prin derularea programului "Ai parte de carte", DIM SOFT a donat un total de 22.000 de carti pentru 24 de biblioteci scolare si publice din zone defavorizate ale Romaniei. Astfel, peste 8.500 de elevi vor avea acces la mai multe carti incluse in programa scolara, anunta un comunicat BDR Associates.

Caravana DIM SOFT AI PARTE DE CARTE a parcurs peste 2.000 de km si s-a oprit in 5 localitati din judetul Tulcea, 5 localitati din judetul Vaslui, 6 localitati din judetul Gorj si in alte 6 localitati din judetul Hunedoara.

"Suntem foarte bucurosi de rezultatele acestei campanii si de faptul ca aceste carti au ajuns acolo unde era nevoie de ele. Mesajele primite in urma caravanei de la beneficiarii acestei donatii ne incurajeaza sa continuam  seria de actiuni prin care DIM SOFT doreste sa se implice activ in sprijinirea copiilor, un alt proiect in desfasurare fiind descoperirea, educarea si indrumarea tinerelor talente pentru practicarea sportului de performanta."a declarat Mircea Sandulescu (Director General, DIM SOFT)

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related