Tullamore D.E.W. primeste medalia de aur la International Spirits Challenge 2013

Tullamore D.E.W. primeste medalia de aur la International Spirits Challenge 2013

Tullamore D.E.W. a castigat medalia de aur la cea de-a XVIII-a editie International Spirits Challenge, in categoria World whiskies. Premiul a fost acordat in urma mai multor sesiuni de blind tasting ale juriului, informeaza un comunicat Atelier Sapte.

"Suntem onorati si in acelasi timp foarte incantati de acordarea acestui premiu de catre membrii juriului ISC. Este un moment important pentru intreaga echipa ce se traduce prin recunoasterea constanta a valorilor brandului Tullamore D.E.W. De altfel, suntem mandri ca Tullamore D.E.W. a castigat in ultimii 10 ani peste 23 de medalii de aur in cadrul competitiilor internationale de profil, ceea ce inseamna pentru noi faptul ca am reusit sa ducem cu succes mai departe viziunea fondatorului brandului, Daniel E. Williams", declara Shane Hoyne (Global Brand Director , Tullamore D.E.W).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


WaveCrest

Ne place să credem că rolul principal al advertising-ului este de a crea relații puternice între branduri și oameni. De peste 20 de ani, la WaveCrest România (cunoscută anterior sub numele Grup Șapte și... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related