VEKA Romania estimeaza o crestere a cifrei de afaceri de 5-8% fata de anul 2012

VEKA Romania estimeaza o crestere a cifrei de afaceri de 5-8% fata de anul 2012

In primele 5 luni ale acestui an VEKA Romania si-a mentinut cifra de vanzari la nivelul celei de anul trecut. Compania estimeaza insa o crestere de 5-8% a cifrei de afaceri pana la finalul anului, comparativ cu 2012 cand aceasta s-a ridicat la 15 milioane euro, informeaza un comunicat emis de GolinHarris.

"Tinand cont de premisele generale pesimiste ale pietei romanesti de tamplarie PVC, ne bucura mentinerea in primele 5 luni din 2013 a acelorasi cote de vanzari, prin comparatie cu aceeasi perioada a anului 2012. Acest fapt demonstreaza ca VEKA este o companie stabila si puternica pe piata locala, in pofida contextului dificil pe care il traversam si al trendului descendent care se prefigureaza. In continuare ne asteptam chiar si la o usoara crestere, de 5-8 procente", a declarat Gabriel Nicolaescu (Deputy General Manager, VEKA Romania).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related