Unilever deruleaza campania promotionala “Cu Delikat gatesti puiul ca-n povesti!”

Unilever deruleaza campania promotionala “Cu Delikat gatesti puiul ca-n povesti!”

Pana pe 21 iulie, Unilever si Grup Sapte deruleaza campania promotionala "Cu Delikat gatesti puiul ca-n povesti!" in cadrul careia, la achizitionarea produselor Delikat in valoare de cel putin 10 lei, consumatorii sunt premiati instant cu unul dintre cele 5.000 premii constand in produse Knorr si Delikat sau cu o tava Tefal, informeaza un comunicat emis de ATELIER SAPTE.

In plus, Delikat isi invita consumatorii sa participe si la crearea cartii Delikat: 365 de retete pentru un pui de poveste postand pe site-ul campaniei reteta preferata de pui gatit cu Delikat. O echipa de bucatari profesionisti si reprezentanti Unilever vor desemna apoi cele mai atractive 365 de retete inscrise in concurs pentru a le include in carte. La final, castigatorii vor premiati cu cate un volum Delikat: 365 de retete pentru un pui de poveste.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


WaveCrest

Ne place să credem că rolul principal al advertising-ului este de a crea relații puternice între branduri și oameni. De peste 20 de ani, la WaveCrest România (cunoscută anterior sub numele Grup Șapte și... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related