Aperol lanseaza campania promotionala "Spritz up your life"

Aperol lanseaza campania promotionala "Spritz up your life"

Aperol Spritz ofera 15.000 premii in cadrul campaniei promotionale "Spritz up your life" care se va derula pana pe 30 august in marile orase din tara (Bucuresti, Timisoara, Sibiu, Constanta, Iasi, Brasov, Cluj, Craiova si Galati), informeaza un comunicat emis de Oxygen PR. Marele premiu al promotiei este un scuter Vespa original.

Consumatorii au la dispozitie doua modalitati pentru a se inscrie in concurs. Astfel, ei se pot intalni cu echipa Aperol in locatiile partenere, ocazie cu care vor testa un joc pe tableta prin care vor prepara un Aperol Spritz. Cei care vor prepara corect long-drink-ul vor castiga premii instant precum ochelari de soare, papuci de plaja, palarii de plaja sau magneti de frigider. In plus, ei vor fi fotografiti de echipa Aperol, iar imaginile vor fi postate in aplicatia de Facebook a brandului, pentru ca ei sa realizeze puzzle-uri impreuna cu alte fotografii de pe profilul lor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related