Institutii bancare romanesti premiate de revista Global Finance

Institutii bancare romanesti premiate de revista Global Finance

Revista Global Finance si-a desemnat castigatorii pentru 2013 World’s Best Consumer Internet Banks in Central & Eastern Europe si 2013 World’s Best Corporate/Institutional Internet Banks in Central & Eastern Europe.

La prima categorie Garanti Bank a fost aleasa castigatoare in Romania, brandul primind si distinctia “Best in Social Media in CEE Region” in cadrul aceleiasi categorii, pentru strategia de social media creata si implementata de Oxygen PR, informeaza un comunicat emis de agentia de PR.

Evaluarea a fost realizata pe baza unor criterii precum: importanta strategiei de a atrage si deservi clientii online, succesul in a face clientii sa foloseasca produsele web, cresterea numarului de clienti online, varietatea ofertei, dovada tangibila a beneficiilor castigate de pe urma initiativelor pe internet.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Branduri

Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related