Rezervari si plati de bilete de pe smartphone prin aplicatia Paravion powered by Vodafone

Rezervari si plati de bilete de pe smartphone prin aplicatia Paravion powered by Vodafone

Incepand de astazi, utilizatorii de smartphone cu sistem de operare Android sau iOS pot face rezervari si plati pentru biletele de avion de pe telefonul mobil prin intermediul aplicatiei Paravion powered by Vodafone, informeaza un comunicat de presa emis de compania de telecom.

In plus, utilizatorii Vodafone beneficiaza de reduceri la achizitionarea biletelor de avion, si totodata vor primi notificari in timp real cu cele mai recente oferte ale operatorilor aerieni,

Aplicatia pentru mobil Paravion a fost prezentata pentru prima oara in luna aprilie, in cadrul Social Media & Mobile Strategies for Travel Industry. Parteneriatul cu Vodafone le aduce clientilor companiei promotii si concursuri dedicate. Pana pe 15 octombrie, biletelor de avion catre Europa li se vor aplica reduceri de 15 euro, iar cele spre Asia si Australia vor primi reduceri de 40 de euro.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Zitec

Lider pe piata IT & Digital Marketing din Romania, cu birouri in Bucuresti si Brasov, Zitec este specializata in dezvoltarea de solutii de afaceri, servicii si produse tehnologice personalizate, precum si... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related