PepsiCo isi extinde portofoliul de produse din Romania cu Rockstar Energy Drink

PepsiCo isi extinde portofoliul de produse din Romania cu Rockstar Energy Drink

Incepand cu luna septembrie, in portofoliul PepsiCo din Romania gasim si Rockstar Energy Drink. Bautura energizanta va fi disponibila in variantele Rockstar Original 500 ml si 250 ml, Rockstar Xdurance 500 ml si Rockstar Guava 500 ml, informeaza un comunicat emis de GolinHarris.

„Rockstar este mult mai mult decat o bautura energizanta, este un intreg univers, un stil de viata in care orice moment conteaza si trebuie trait cu intensitate”, declara Adriana Nestoriuc (Group Brand Manager Carbonated Soft Drinks, PepsiCo Romania). „Gama Rockstar se adreseaza tinerilor care stiu ce vor si cand  vor, tinerilor care isi doresc sa fie vazuti, sa fie auziti si sa se impuna. Odata cu lansarea brandului in Romania, am pregatit numeroase surprize consumatorilor nostri sub provocarea: ‚Demonstreaza intregii lumi ca ai toate calitatile unui rockstar’.”

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related