Vodafone lanseaza un program de loialitate pentru utilizatorii prepay

Vodafone lanseaza un program de loialitate pentru utilizatorii prepay

Daca ieri Vodafone lansa noi pachete pentru cartela de internet, astazi compania lanseaza un program de loialitate pentru utilizatorii prepay, oferindu-le, in functie de vechimea de utilizare a cartelei, minute nationale si internationale, SMS-uri si trafic de date, informeaza un comunicat emis de operatorul de telefonie mobila.

Pentru a beneficia de noile bonusuri, toti utilizatorii trebuie sa se inscrie in programul Vodafone pentru Tine la Cartela. Programul recompenseaza cu bonusuri atat valoarea reincarcata, cat si vechimea.

“In premiera pentru piata romaneasca, am lansat un program special de beneficii, oferind utilizatorilor Cartelei Vodafone bonusuri suplimentare la reincarcare inca din prima zi, alaturi de beneficii speciale, in functie de vechimea in retea. Programul nostru aduce clientilor Cartelei Vodafone o serie de avantaje, constand in minute gratuite, trafic de date sau accesul la preturi speciale pentru smartphone-uri”, a declarat Andrea Rossini (Director Consumer Business Unit, Vodafone Romania).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related