Pe 5 decembrie are loc Gala Festivalului Brazilor de Craciun

Pe 5 decembrie are loc Gala Festivalului Brazilor de Craciun

Salvati Copiii Romania organizeaza pentru al treisprezecelea an consecutiv evenimentul de strangere de fonduri Festivalul Brazilor de Craciun, informeaza un comunicat emis de 2activePR. Evenimentul este sustinut anul acesta de Badea Clifford Chance, Banca Romaneasca, Catena, MOL Romania, Carrefour, Kaufland, PayPoint, Oscar Downstream si Nitech.

Centrul de interes al Festivalului este o licitatie speciala de brazi de Craciun, creati exclusiv pentru aceasta ocazie de unii dintre cei mai cunoscuti designeri romani. Gala va avea loc pe 5 decembrie.

Strangerea de fonduri se desfasoara sub umbrela conceptului "CV pentru viitor", care sublniaza ideea construirii unei cariere si a unui viitor mai bun, urmarindu-se impactul pozitiv asupra copiilor defavorizati si asupra societatii in general.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related