Lamuriri despre Modulul 3 - Leadership al Scolii IAA, dedicat antreprenorilor si top managementului

Lamuriri despre Modulul 3 - Leadership al Scolii IAA, dedicat antreprenorilor si top managementului

Dupa o prima editie finantata prin fonduri europene, Scoala IAA revine cu o noua sesiune de inscrieri pentru Modulul 3 - Leadership, dedicat antreprenorilor si top managementului, de data aceasta contra cost. Le-am cerut Laurei Tampa (Executive Director, Scoala IAA) si lui Victor Dobre (Director Executiv, IAA Romania) mai multe detalii despre ce fel de probleme sunt dezbatute in cadrul cursurilor, ce investitie presupune inscrierea si cu ce lectii pot pleca participantii. 

SMARK: Din experienta primei editii, care sunt principalele probleme ale antreprenorilor si managerilor din marcomm care detin pozitii de top management?
Laura Tampa: Cand am pornit acest proiect ne-am propus sa oferim participantilor cele mai relevante si aplicabile subiecte de leadership in contextul economic actual. O mare problema a managerilor si antreprenorilor din marcomm este ca se lovesc pentru prima data de o criza economica atat de severa. Am fost obisnuiti cu crestere economica constanta si la rate de double digits, iar criza ne-a surprins nepregatiti la capitolul leadership. Asa cum la inceputul anilor ‘90 am invatat marketing si publicitate facand intuitiv niste lucruri, asa, din 2009, invatam practicand management si leadership de criza, fara a avea o experienta anterioara si fara a avea macar o singura referinta teoretica.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related