Cea de-a doua editie PRbeta are loc intre 14 octombrie si 30 noiembrie

Cea de-a doua editie PRbeta are loc intre 14 octombrie si 30 noiembrie

Intre 14 octombrie si 30 noiembrie 2013 are loc a doua editie a Workshop-urilor PRbeta, dedicate studentilor si masteranzilor din facultatile de comunicare si jurnalism.

Workshop-urile se desfasoara in cinci dintre cele mai mari centre universitare ale tarii (Cluj-Napoca, Oradea, Iasi, Brasov si Timisoara) si ofera studentilor participanti un pachet de training, precum si posibilitatea de a urma un internship.

Destinatarii workshop-urilor de comunicare online sunt studentii din ani terminali, atat de la ciclul de licenta, cat si de la masterat.

”Studentii participanti, cate 15 din fiecare oras, au posibilitatea de a invata comunicare online de la cativa dintre cei mai buni specialisti in domeniu. De asemenea, in cadrul workshop-urilor pot experimenta diverse metode de lucru si sunt pusi in ipostaza omului de comunicare dintr-o companie sau o agentie. Pentru a le oferi o imagine completa despre ce inseamna acest domeniu de activitate, cei mai buni studenti din fiecare oras primesc cate un internship la una dintre companiile locale. Un internship care poate deveni, mai apoi, un job”, detaliaza Cristina Putan (co-fondator, PRbeta).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related