Averi cu 1,6 miliarde de euro mai mici ca in 2012 in topul Forbes 500 Miliardari 2013

Averi cu 1,6 miliarde de euro mai mici ca in 2012 in topul Forbes 500 Miliardari 2013

Din  topul Forbes 500 editia 2013, disponibil pe piata din 28 octombrie, aflam ca o zecime din cei aflati in Forbes 500 Miliardari sunt femei, varsta medie a celor 500 cei mai bogati romani este de 52 de ani, iar averea medie este de 39 milioane de euro. Averile cumulate din Forbes 500 Miliardari editia 2013 au scazut cu 1,6 miliarde de euro si companiile detinute de cei mai bogati 500 de romani au in total 199.177 de angajati directi.

„Remarcam in ultimii ai o polarizare a reactiei pe care o au oamenii de afaceri din Romania in raport cu Forbes Top 500. Sunt, pe de o parte cei care, confruntati cu scaderi importante si aflati sub spectrul insolventelor si problemelor financiare, prefera sa devina opaci in comunicare si insista sa nu apara pe aceasta lista. Sunt, pe de alta parte, cei care au afaceri bine asezate pe piata, care au devenit tot mai deschisi in furnizarea informatiilor. Iata de ce in editia din acest an veti regasi cresteri si, respectiv, scaderi spectaculoase”, sustine Ionut Bonoiu (redactor-sef, Forbes Romania).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related