Programul educational Mobile Kids, adus de grupul Daimler pentru prima data in Romania

Grupul Daimler a adus, pentru prima data in Romania, programul educational Mobile Kids, in cadrul caruia elevii sunt incurajati sa devina cei mai responsabili participanti la trafic, informeaza un comunicat emis de GolinHarris. Programul a fost organizat de Mercedes Benz Romania si Organizatia Salvati Copiii si se desfasoara in perioada 28 octombrie – 22 noiembrie 2013.

Platforma educationala Mobile Kids este dedicata copiilor cu varste cuprinse intre sase si zece ani, cu scopul de a-i invata, intr-o maniera interactiva, regulile de circulatie si abordarea unui comportament corect in mijloacele de transport public si personal, pentru a preveni si reduce numarul accidentelor rutiere din randul copiilor. In plan secundar, programul educational se adreseaza si adultilor – parinti si cadre didactice.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, in acelasi an, locul 1 in cele mai importante competitii ale industriei: PR Agency of the Year in cadrul galei Romanian PR Award 2014, #1 PR Agency in... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune

DictionarRelated