DHL Express Romania continua parteneriatului cu Federatia Romana de Rugby

DHL Express Romania continua parteneriatului cu Federatia Romana de Rugby

DHL Express Romania a anuntat prelungirea parteneriatului cu Federatia Romana de Rugby, prin care sprijina pregatirea Echipei Nationale a Romaniei in demersul catre Cupa Mondiala de Rugby din 2015. Totodata, parteneriatul isi propune sa promoveze in continuare acest sport in Romania si in randul tinerilor romani, arata un comunicat emis de companie.

La Cupa din 2015, Romania va evolua in grupa C, daca ocupa primul loc in Cupa Europeana a Natiunilor, sau in grupa D, in cazul cand isi pastreaza pozitia secunda, detinuta in acest moment.

"Suntem onorati sa continuam acest parteneriat inceput in 2011 si sa sustinem o echipa care a dat dovada de performanta pe termen lung, calificandu-se consecutiv la toate editiile Cuperi Mondiale. Suntem increzatori ca Stejarii se vor califica si la RWC 2015 si suntem mandri ca avem oportunitatea de a sustine rugby-ul in Romania, alaturi de Federatia Romana de Rugby. DHL inseamna Performanta, Pasiune, Putere si Spirit de echipa, valori pe care le regasim si in jocul de rugby", a declarat Daniel Kearvell (Managing Director, DHL Express Romania).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related